Responsive Menu
Add more content here...


Poliţia Română aniversează 194 de ani

by
1 comment 44 views
A+A-
Reset

Poliţiştii sălăjeni au marcat această zi printr-o serie de activităţi


 
Aniversarea a 194 de ani de la înfiinţarea Poliţiei coincide cu una dintre cele mai însemnate sărbători, BUNA VESTIRE, simbolul creştin al acesteia protejând oamenii, faptele, evenimentele şi destinul Poliţiei.
 
Cu această ocazie, comisarul şef de poliţie Gabriel Ovidiu Dosa, împuternicit şef la inspectorat a transmis poliţiştilor şi familiilor acestora mulţumirile şi recunoştinţa sa, pentru responsabilitatea cu care tratează rigorile acestei profesii şi pentru sacrificiile pe care, adeseori, sunt nevoiţi să le facă.
La şedinţa festivă desfăşurată la sediul inspectoratului, au participat şi cei 27 de poliţişti cărora le-au încetat raporturile de serviciu cu drept  la pensie, de la începutul anului şi până în prezent. Dintre aceştia, zece au fost ofiţeri, iar 17 agenţi de poliţie. Aceştia au primit din partea conducerii inspectoratului diplome şi trofee “Meritul Profesional” în semn de recunoştinţă pentru întreaga activitate desfăşurată în slujba cetăţeanului. Corpul Teritorial al Poliţiştilor Sălaj a recompensat cu echipamente informatice (calculatoare, imprimante etc) structurile de poliţie care au obţinut, în cursul anului trecut, rezultate meritorii.
 
De asemenea, Asociaţia Sportivă Dinamo Sălaj a premiat poliţiştii câştigători ai competiţiilor sportive desfăşurate cu ocazia Zilei Poliţiei Române cu diplome şi cupe.  Serviciul pentru Acţiuni Speciale, din cadrul inspectoratului, a efectuat un exerciţiu demonstrativ de eliberare a unei persoane luată ostatic de un infractor, ne-a transmis printr-un comunicat Maria Criste, agent şef adjunct de poliţie.
 
 

You may also like

1 comment

io 26 March 2016 - 19:37

Ce puleti imbuibati

Reply

Leave a Comment