Responsive Menu
Add more content here...


Neatenţia ucide. Un Pastor de doar 28 de ani, decedat într-un accident în apropiere de Cehu Silvaniei. GALERIE FOTO

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.6K views
A+A-
Reset

Autoturismul condus de tânăr a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului, şoferul nu a mai putut fi salvat. În urma sa a rămas o soţie îndurerată, însărcinată în luna a şaptea


Din păcate evenimentele rutiere neplăcute sunt tot mai frecvente pe şoselele din judeţul Sălaj. Aşa a fost cazul şi marţi după-amiază, când, şoferul unui autoturism, marca VW Passat, înmatriculat în judeţul Bistriţa a intrat într-o coliziune frontală cu un autocamion, încărcat cu porumb. Impactul a avut loc pe DJ 108 D la ieşire din localitatea Bulgari, comuna Sălăţig.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă şi o autospecială de la Garda de Intervenţie nr 2 din Cehu Silvaniei, care şi-a făcut apariţia la faţa locului după aproximativ 10 minute. Din câte se pare, şoferul autotrenului a intrat într-o depăşire şi văzând că vine un autoturism din faţă, a început să frâneze şi să revină pe banda lui, însă impactul nu a mai putut fi evitat.

În urma coliziunii, capu-tractor a fost avariat, iar Passat-ul a fost distrus aproape în totalitate. La volanul VW-ului se afla Andrei P. care a decedat pe loc, iar şoferul autotrenului a fost transportat la spital, însă având doar răni uşoare acesta a fost eliberat după câteva ore.

În ceea ce priveşte situaţia tânărului de 28 de ani, trupul său a rămas înţepenit între fiarele contorsionate ale autovehiculului pe care îl conducea. Pe final, în ajutorul Gărzii de Intervenţie nr 2 din Cehu Silvaniei a ajuns şi o maşină de la descarcerarea grea din Zalău. Trupul său a fost scos după aproximativ o oră.

Andrei a fost un profesor de engleză şi germană care preda la grădiniţe şi la Centrul de Plasament din Cehu Silvaniei şi totodată pastorul Bisericii Baptiste nr. 1 din Cehu Silvaniei. În urma sa a rămas o soţie îndurerată şi însărcinată în luna a şaptea.  

You may also like

Leave a Comment