Responsive Menu
Add more content here...


NOU. Hernia de disc se poate trata fără operaţie, în doar 20 de minute!

by Călin ONICAŞ
2 comments 251 views
A+A-
Reset

Acum, persoanele care suferă de hernie de disc – şi numărul acestora este din ce în ce mai mare în România – nu trebuie neapărat să ajungă la bisturiu, pentru a-şi rezolva problema medicală. Nucleoplastia, noua procedură revoluţionară care poate trata această afecţiune, durează mai puţin de o jumătate de oră, iar pacienţii nu trebuie să sufere vreo incizie


Pentru o lungă perioadă de timp, procedurile neurochirurgicale au fost privite cu teamă şi reticenţă, însă, odată cu apariţia conceptului de chirurgie spinală minim-invazivă, aceste temeri au fost lăsate deoparte.

Nucleoplastia este o astfel de procedură minim-invazivă, care se adresează în mod specific pacienţilor cu hernie de disc. Din fericire, această procedură revoluţionară a venit şi în România şi acest lucru este posibil la spitalul “Sf. Constantin” din Braşov.

„Avantajul acestei metode de tratament este diminuarea presiunii la nivelul discului intervertebral degenerat şi scăderea tensiunii la care sunt supuse elementele nervoase din canalul rahidian, toate acestea fără ca pacientul să sufere vreo incizie”, spune Dr. Mihail Dăncescu, şeful secţiei Neurochirurgie din cadrul Spitalului Sf. Constantin”.

Tratamentul se poate efectua pentru hernia inghinală, hernia ombilicală, hernia femurală şi pentru eventraţii.

Pe lângă faptul că nu…. doare, noua metodă are şi alte avantaje, precum aspectul cosmetic deosebit, scurta durată de spitalizare, recuperarea rapidă, dar şi rata scăzută de complicaţii şi recidive

Încadrată în categoria afecţiunilor degenerative ale coloanei vertebrale, hernia de disc se manifestă la nivelul discurilor aflate între vetrebrele coloanei şi constituie una dintre cele mai serioase boli de natură neurologică, prin numărul mare de cazuri şi prin intensitatea suferinţei produse.

Să spunem că la moderna clinică de sub Tâmpa se pot efectua numai puţin de 18 intervenţii, dintre care 11 sunt în premieră în ţara noastră!

 

Sursa: inturda.ro
 

You may also like

2 comments

Calin 5 November 2016 - 21:53

Bun, si de costuri nu se spune nimic? cum se poate intra in contact cu o persoana din cadrul acestei sectii?

Reply
Bani Online !! 7 November 2016 - 7:49

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z

Reply

Leave a Comment