Responsive Menu
Add more content here...


Medaliatul cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio a devenit cetăţean de onoare al comunei Bobota! GALERIE FOTO

by Ionuţ COSTINAŞ
3 comments 126 views
A+A-
Reset

Judoka Alexandru Bologa a primit această distincţie, o diplomă de recunoştinţă dar şi un premiu în valoarea de 5.000 de lei din partea autorităţilor locale

 
Medalia de bronz obţinută de Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice de la Rio i-a mai îndulcit viaţa sportivului orginiar din Derşida, cel care a rămas complet nevăzător la vârsta de 7 ani.

 
Cu performanţa obţinută de sălăjean s-a mândrit întreaga ţară, dar mai ales sălăjenii şi în mod special locuitorii comunei Bobota şi cei din satul Derşida. 
 
Nici autorităţile locale nu au rămas indiferente, astfel că în acest început de an, primarul Mugurel Moraviţ i-a acordat  distincţia de “Cetăţean de Onoare” al comunei Bobota, într-un cadru festiv. Pe lângă diploma care atestă titlul de Cetăţean de Onoare, Alexandru Bologa a mai primit din parte autorităţilor locale şi un premiu în valoare de 5.000 lei.
 
 
La întâlnirea cu primarul şi cu consilierii locali, judoka Alexandru Bologa a venit la “patru ace”, în smoching şi cu un papion “tricolor”, iar la gât a avut şi medalia pe care a obţinut-o cu multă muncă în Brazilia. Acesta a fost însoţit la sediul Primăriei de bunica sa, un frate şi un verişor, având în vedere că părinţii săi lucrează de ani buni în străinătate. 
 
Recent, Alexandru Bologa a fost premiat de reprezentanţii DJST Sălaj, cu ocazia galei "Laureanţii Anului Sportiv 2016".
 
 
Să mai spunem că iniţiativa de a-i acorda acest titlu lui Alexandru Bologa i-a aparţinut consilierului local – Dorel Bologa.
 
 
Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de joi, 5 ianuarie 2017 

You may also like

3 comments

Radu 3 January 2017 - 19:56

Felicitari consilierilor si primarului din Bobota . Cei de la judet nu pot gandi ceva asemanator. Le amintim ca Bobota si Dersida sunt in perimetrul judetului Salaj !??

Reply
Ion 3 January 2017 - 22:28

Primarul ar trebui sa stie ca esarfa se poarta pe umarul stang… vezi H.G. nr.62/1992 privind stabilirea modelului eÅŸarfei pentru primar).

Reply
Pt. iuon 3 January 2017 - 22:32

Mai ioane. Nu fi rau. Dl primar e nou. Vrei sa le stie pe toate de la inceput?

Reply

Leave a Comment