Responsive Menu
Add more content here...


EXCLUSIV. Aurel Știrb continuă la șefia IPJ Sălaj!

by Călin ONICAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Chiar dacă nu a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Miron Aurel Ştirb rămâne în fotoliul de șef, cel puțin până la nou concurs


Comisarul șef  Miron Aurel Știrb se află la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj din luna august a anului trecut, după ce Ovidiu Dosa – fostul şef de la IPJ Sălaj – s-a pensionat.

La începutul lunii, mai exact în data de 7 septembrie, Miron Aurel Știrb şi Gabriel Terheş – actualul comandant al Poliţiei Municipale – s-au prezentat la examenul pentru fotoliul de inspector șef la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj.

Din păcate, niciunul dintre cei doi participanţi nu au fost admişi, deoarece nu au reuşit să obţină nota minină (nota 7).

Miron Aurel Ştirb rămăsese însă șef interimar al IPJ Sălaj până pe data de 21 septembrie 2018, când îi expira interimatul.

După examenul de la Bucureşti, comisarul şef în vârstă de 50 de ani spunea că ar putea reveni în funcţia de adjunct pe care a ocupat-o înainte de a urca în cel mai important fotoliu din Poliția sălăjeană.

În aceste condiţii, până când va exista un inspector-șef pe funcție “plină”, trebuia desemnat un împuternicit pe o nouă perioadă determinată.

Surpriză, însă, Aurel Ştirb va continua activitatea din fotoliul de inspector şef al IPJ Sălaj, cel puţin până la organizarea unui nou concurs.

Următorul examen pentru stabilirea noului inspector şef ar putea fi orgaizat până la finalul acestui an.

You may also like

Leave a Comment