Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanii se mobilizează şi vor ieşi în stradă chiar dacă plouă! Sunt aşteptate sute de persoane la protest

by Eduard FARCAS
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Pe facebook şi-au anunţat prezenţa la evenimentul de la poalele Meseşului peste 300 de persoane, însă se anunţă o participare numeroasă şi a sindicatelor. Vor ieşi în stradă şi membrii de partid, în special de la PNL, USR şi PNŢCD


Zălăuanii se mobilizează şi vor ieşi în această serară în stradă în faţa Prefecturii Sălaj chiar dacă plouă. Sunt aşteptate sute de persoane la acest eveniment. Se anunţă o participare numeroasă şi din partea sindicatelor care sunt nemulţumite de guvernarea PSD condusă de Mihai Tudose.

Chiar dacă se anunţă ploaie sub Meseş, protestatarii nu se dau în spate şi spun că se vor mobiliza şi tot vor protesta împotriva Guvernului.

“Ieşim în stradă chiar dacă plouă. Noi nu mergem organizaţi ca partid, dar cu siguranţă vor fi mulţi de ai noştrii în stradă. Mergem pentru că aşa ne dictează conştiinţa. Ieşim în stradă din principiu”, ne-a declarat Raul Balota, lider al USR Sălaj.

Şi liberalii şi-au anunţat prezenţa astăzi pe platoul de marmură. Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat pentru presa naţională că sigur la manifestări vor fi pretzenţi şi membrii PNL.

“Nu pot să spun că PNL Sălaj se mobilizează în mod oficial, însă, cu siguranţă vor fi numeroşi membrii ai PNL în stradă deseară la Zalău”, ne-a declarat şi Paul Maghiu, purtătorul du cuvânt al liberalilor din Sălaj.

Vor fi prezenţi şi membrii ai Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat dar şi membrii ai sindicatelor din jdueţ.

You may also like

Leave a Comment