Responsive Menu
Add more content here...


Vulturii Dej a câştigat în premieră competiţia de OLD-BOYS de la Memorialul “Radu Gog”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 38 views
A+A-
Reset

La a doua pariticpare la competiţia caritabilă, în componenţa echipei din judeţul Cluj s-au aflat foşti jucători de Liga 1, care au făcut diferenţă şi au pus umărul la câştigarea primului loc în competiţia de old-boys


La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat a XV-a ediţie a Memorialului “Radu Gog”, competiţie caritabilă organizată în memoria fostului arbitru divizionar. La fel ca şi până acum, competiţia s-a desfăşurat la două categorii, OPEN şi OLD-BOYS, în acest an înscriindu-se un număr record de echipe, 25.

Dintre cele 25 de echipe înscrise, 9 au fost la Old-Boys, acestea fiind împărţite în trei grupe. La această categorie am putut regăsi echipe cu jucători care au evoluat în ligile superioare, chiar şi în Liga 1.

De altfel, printre numele sonore de la această ediţie a Memorialului “Radu Gog” au fost Costi Bădan şi Dacian Târnovan, foşti jucători la Oţelul Galaţi şi “U” Cluj, în Liga 1, la Vulturii Dej.

Dejenii s-au aflat la a doua participare la Memorialul “Radu Gog” şi în acest an au venit decişi să câştige turneul de la old-boys. În faza grupelor, Vulturii au jucat cu Onorel şi Young Boys, reuşind două victorie, dintre care una în urma loviturilor de departajare, cu Young Boys.

Fazele superioare au avut loc duminică, iar cei care au deschis balul au fost cei de la OLD-BOYS. Astfel, în primul meci din semifinale s-au întâlnit Young Boys cu Simex Şimleu Silvaniei, cei din urmă reuşind să se impună cu 3 – 1, şimleuanii calificându-se în finală.

Pentru celălalt loc din finala mare s-au duelat Ady Com şi Vulturii Dej. Duelul dintre cele două formaţii a fost unul extrem de echilibrat, însă în cele din urmă, Ady Com, câştigătoarea de anul trecut, a fost “răpusă”, Vulturii calificându-se în marea finală.

În finală, gruparea din Dej a făcut spectacol şi s-a impus la pas în faţa celor de la Simex Şimleu Silvaniei. Dacian Târnovan şi compania s-au impus la şase goluri diferenţă, adjudecându-şi în premieră trofeul, la a doua participare la Memorialul “Radu Gog”. Locul 3 a fost cucerit de Ady Com, după ce aceştia au câştigat finala mică împotriva celor de la Young Boys.

Radu Trifan, delegat Vulturii Dej: „Suntem la a doua ediţie la care am participat la Memorialul Radu Gog. Ne cunoaştem cu organizatorii de pe la competiţiile naţionale de minifotbal la care am mai participat cu echipa noastră de la Dej. De 10 ani participăm pe la competiţii naţionale şi acum chiar dacă am îmbătrânit un pic, vrem să mergem mai departe, de aceea ne-am înscris la old-boys. Suntem foarte bucuroşi că putem să mergem în continuare la asemenea competiţii, iar organizarea a fost ireproşabilă cu arbitraje bune. Pentru noi, fotbalul este o plăcere în primul rând. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, mai ales la vârsta noastră. Ne pare bine că am fost din nou prezenţi la această competiţie caritabilă şi vom reveni şi la ediţia de anul viitor. Vrem să venim anul viitor şi cu o echipă la open”

You may also like

Leave a Comment