Responsive Menu
Add more content here...


Urmărire ca în filme pe drumurile Sălajului. Un şofer din Cluj a fugit de poliţie şi a provocat un accident rutier

by Mihai POP
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Aflat la volanul unei autospeciale, un tânăr din Cluj-Napoca a făcut o cursă pe străzile din municipiul Zalău cu poliţia după el. După mai mulţi kilometri, maşina a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Din fericire, şoferul a fost teafăr


Aseară, pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Zalău, un echipaj de poliţie rutieră se afla în supravegherea traficului.

Undeva în jurul orei ora 22.40, oamenii legii au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, condus de un tânăr de 35 de ani din județul Cluj.

La apropierea de autospecială, șoferul a accelerat continuându-și deplasarea pe Drumul Județean 191C, ce face legătura între municipiul Zalău şi comuna Crasna.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui. După câțiva kilometri, într-o curbă de stânga, din cauza neadaptării vitezei a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat.

În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor. Acesta a fost transportat la spital, pentru investigații.

La solicitarea polițiștilor de a se supune prelevării de mostre biologice, conducătorul auto a refuzat.

În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

You may also like

Leave a Comment