Responsive Menu
Add more content here...


Un nou spectacol oferit de naţionala de minifotbal în optimile Campionatului Mondial

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Având în faţă o modestă naţională precum cea din Guatemala, “tricolorii” s-au distrat la partida din optimi, pe care au câştigat-o cu un categoric 10 – 0


România avansează spre fazele finale ale Campionatului Mondial de minifotbal, ce are loc în aceste zile, în Australia, de unde “tricolorii” speră să se întoarcă cu o medalie.

Trei victorii din tot atâtea jocuri a avut România în Grupa C, cu Nigeria, Ucraina şi Liban, grupă pe care a încheiat-o pe primul loc, cu un golaveraj de invidiat, 15 goluri marcate şi doar două primite.

Primul adversar din fazele eliminatorii a fost Guatemala, o naţională modestă, în faţa căreia România s-a distrat. Încă din minutul 3, naţionala ţării noastre a deschis scorul, iar festivalul la poarta adversă a continuat, astfel că după prima repriză, scorul era deja 6 – 0.

“Tricolorii” nu au mai forţat după pauză, însă cu toate acestea au mai marcat de patru ori. Ultimul gol l-a reuşit chiar portarul Klein, care a marcat cu un şut din afara careului.

S-a terminat 10 – 0, iar pe lista marcatorilor şi-au trecut numele nu mai puţin de opt jucători. Toma Vincene a fost singurul jucător care a reuşit să marcheze de două ori în această partidă.

România va juca joi în sferturi, cu învingătoarea dintre Australia şi Arabia Saudită.

 

România – Guatemala 10 – 0 (6 – 0)

Au marcat: Răzvan Plopeanu, Toma Vincene (2), un autogol, Mircea Ungur, Sebastian Vasile, Stelian Stancu, Andrei Balea, Dragan Paulevici și Laszlo Klein

You may also like

Leave a Comment