Responsive Menu
Add more content here...


ULTIMA ORĂ. Masca de protecție nu mai este obligatorie în spațiile publice deschise!

by Călin ONICAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

În această după-amiază, președintele Klaus Iohannis a anunțat, că începând cu data de 15 mai, România se pregătește de relaxarea măsurilor pandemice

Încet-încet, și românii pot reveni la normalitate. Primele măsruri mai imprtante de relaxare încep chiar din data de 15 mai.

La o ședință la care au mai participat premierul Cîțu, Dan Barna, Raed Arafat – șeful Departamentului pentru Situații de Urgență sau ministrul MAI – Lucian Bode, președintele Klaus Iohannis a declarat că masca de protecție nu mai este obligatorie în spațiile publice deschise, începând cu data de 15 mai!

Totodată, se va renunța și la restricțiile de noapte. Nici agenții comerciali nu vor mai avea programul limitat.

Trebuie să ne gândim la România post pandemică și nu-mi doresc să fie o țară ca înainte de această pandemiei. Pe 15 mai se elimină portul măștii în exterior cu unele excepții, târgurile, piețele sau stații de transport public. Am pregătit un calendar cu măsuri de relaxare, care cuprinde întreaga perioadă de vară, ne pregătim de relaxare. Dar nu vrem să relaxăm în iunie, ca să revenim la restricții în august. Vom avea o relaxare pas cu pas, relaxările sunt condiționate de evoluția pandemiei și gradul de vaccinare”, a explicat președintele României.

You may also like

Leave a Comment