Responsive Menu
Add more content here...


ULTIMA ORĂ. Accident de circulaţie în centrul Zalăului. GALERIE FOTO

by Mihai POP
0 comment 32 views
A+A-
Reset

În urmă cu câteva minute a avut loc un accident pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, în apropierea Parcului Central, soldat cu rănirea unui tânăr


Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute în municipiul Zalău.

Astfel, din câte se pare, în timp ce conducea maşina pe Bulevardul Mihai Viteazul, un tânăr a pierdut controlul volanului şi ar fi intrat într-un stâlp de iluminaţie.

La faţa locului au intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj, ambulanţă SMURD, precum şi o autospecială ISU Sălaj şi echipaj de la IPJ Sălaj.

Victima a fost preluată şi transportată la spital de către echipajul SAJ.

Poliţiştii se află prezenţi la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la petrecerea acestui eveniment.

“Un tânăr de 28 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul de direcţia centru-gară, a intrat într-un stâlp de iluminat public. A fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi alte investigaţii. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exacticate cauzele care au dus la producerea accidentului”, a spus Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

 

You may also like

Leave a Comment