Responsive Menu
Add more content here...


TRAGEDIE. Un sălăjean a provocat un accident cu doi morţi. FOTO

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 23 de ani a intrat cu autoutilitara în două maşini parcate şi aflate parţial pe carosabil. Între cele două maşini se aflau trei bărbaţi care încercau să schimbe o roată. Doi bărbaţi de 31, respectiv 36 de ani şi-au pierdut viaţa


Un grav accident rutier, provocat de un tânăr de 23 de ani din judeţul Sălaj, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul Naţional 1, pe raza localităţii Brăneşti din judeţul Prahova.

Astfel, Cezar C., un bărbat în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea aututorismul pe drumul menţionat mai sus, a fost neovit să se oprească, după ce maşina a suferit defecţiuni la o roată.

Bărbatul şi-a chemat în ajutor doi prieteni, Bogdan N. (36 de ani) şi Robertin A. (21 de ani), iar împreună, cei trei au încercat să schimbe roată.

Însă, în jurul orei 2.00 a avut loc o nenorocire, iar o autoutilitară condusă de un tânăr de 23 de ani din judeţul Sălaj a izbit un autoturism aflat parcat parţial pe carosabil, iar acesta, în urma impactului a fost proiectat în alt autoturism. Din păcate, cei trei tineri ce încercau să schimbe roata se aflau între cele două maşini.

Cezar şi Bogdan au murit pe loc, unul strivit între cele două maşini şi celălalt a fost trântit la pământ. Al treilea, un tânăr de 21 de ani a fost aruncat pe câmp şi a fost transportat de urgenţă la spital, însă, starea lui este gravă fiind în comă profundă.

“Au rezultat două persoane decedate şi una rănită grav preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti. Urmează să facem în continuare expertiza tehnică auto pentru stabilirea vitezei cu care rula această autoutilitară”, a declarat Adrian Iacob, şeful Serviciului Rutier Prahova.

Din cauza impactului puternic, Robertin a suferit, pe lângă traumatismul cranio-cerebral grav, mai multe fracturi la nivelul coastelor şi un traumatism la un genunchi.  “Tânărul este în comă, este intubat și prezintă mai multe traumatisme grave”, a declarat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Prahova.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Sursa foto: observator.tv

You may also like

Leave a Comment