Responsive Menu
Add more content here...


Tenaris Silcotub Zalău premiată la CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile –

,,Programul Tehnic – un ghid pentru o carieră tehnică de succes” a fost premiat pentru a doua oară

by Tiberius NICODA
0 comment 93 views
A+A-
Reset

Cea mai importantă și longevivă competiție dedicată Sustenabilității și Responsabilității Sociale Corporative – Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile – și-a desemnat câștigătorii celei de-a 12-a Ediții.
Au fost aplaudați la scenă deschisă oameni și companii care ne demonstrează în fiecare zi că „SE POATE”.
Evenimentul a reunit într-o atmosferă festivă 250 de oameni din companiile din toată țara.
S-au acordat 58 de Premii și Mențiuni companiilor care au derulat anul trecut proiecte cu impact în comunități, în cele 10 Categorii ale Competiției.


Chiar dacă a fost o competiție strânsă și nivelul de excelență a fost remarcabil, Romanian CSR Awards a evidențiat nu numai realizările deosebite, ci și potențialul continuu pentru a face schimbări pozitive în comunitatea noastră.
“Programul Tehnic – un ghid pentru o carieră tehnică de succes” a fost premiat pentru a doua oară, de această dată în cadrul celei de-a XII-a ediții a Galei Romanian CSR Awards, care a avut loc marți, 9 aprilie, la Nord Events Center, în București.
,,Compania noastră a obținut cu acest proiect locul al II-lea, din cele 86 de proiecte înscrise la categoria Educație.
Această recunoaștere venită din partea comunității CSR din România ne onorează. Le mulțumim tuturor partenerilor noștri care se implică ca proiectul să devină realitate.Compania noastră este onorată de recunoașterea primită din partea organizației HR Club, asociația profesioniștilor de resurse umane din România, pentru proiectul “Technical Program – a guide towards a successful technical career” / “Programul Tehnic – un ghid pentru o carieră tehnică de succes”, parte din angajamentul nostru continuu în dezvoltarea educației tehnice în comunitățile din care facem parte.”-au declarat cei de la Tenaris Silcotub

 

În competitiție au fost înscrise 326 de Proiecte și Campanii de Sustenabilitate si Responsabilitate Socială. Acestea au fost implementate pe parcursul anului trecut de peste 100 de companii. Cele mai multe campanii și proiecte au fost înscrise la Secțiunile Educație (86 de proiecte) și Susținerea Comunității (93 de proiecte).
Proiectele inscrise in competitie au fost evaluate de membrii Juriului, care au tinut cont de impactul si relevanta proiectelor pentru comunitati, numarul de beneficiari, dar si de rezultatele proiectului și impactul acestuia în comunitate.
Evenimentul a demonstrat că Responsabilitatea Socială Corporativă nu este doar o obligație, ci și un angajament profund de a contribui la un viitor mai bun pentru toți.
Romanian CSR Awards continuă să fie un far al inspirației pentru toți cei care aspiră la Excelență în domeniul Sustenabilității și Responsabilității Sociale Corporative.

You may also like

Leave a Comment