Responsive Menu
Add more content here...


SPECIAL. O tânără din Sălaj a ajuns fotomodel de succes în Madrid! Galerie FOTO

by Eduard FARCAS
0 comment 6.8K views
A+A-
Reset

Studentă în Spania, la cei doar 20 de ani ai săi, Cristina Milaș a ajuns un model de succes pentru fotografii spanioli. Mai multe imagini cu tânăra au ajuns în revistele de modă din Peninsulă, fiind foarte apreciate de public


Cristina Milaș (30.01.1998) și-a dorit încă de mică să ajungă fotomodel și a fost pasionată de fotografie. Îi plăcea să fie fotografiată însă nu s-a gânidt niciodată cât timp a stat în România că poate ajunge un fotomodel de succes.

Șansa ei a fost însă după absolvirea Liceului Pedagogic “Gheorghe Șincai” din Zalău când tânăra a început studiile la Facultatea de Asistență Socială din Cluj-Napoca. Anul acesta a fost selectată pentru a face parte dintr-un program de schimb de experiențe cu o universitate din Spania – Universitatea Complutense din Madrid.

Aceasta a fost și șansa ei de a se lansa în modeling. Dacă în România nici nu se gândea la așa ceva, în Spania a dat peste fotografi care au dorit să îi facă o sesiune foto. Pozele au ajuns atât de reușite și de apreciate pe rețelele de socializare încât tânăra a fost contactată de unele reviste de modă din Madrid pentru a fi unul dintre modelel lor.  A ajuns apoi să fie fotografiată îmbrăcând ținute foarte valoroase ca preț, de la firme recunoscute pe plan internațional.


 În România vedeam lucrul acesta doar ca pe un hobby, nu mă gândeam niciodată că voi ajunge să pozez de exemplu pentru o revistă, nu mă gândeam niciodată că voi dedica atâta timp pasiunii mele pentru pozat. Acum, sunt plină de speranță, am reușit să mă fac remarcată într-un oraș așa mare, tind să cred că mi se vor ivi astfel de oportunități și atunci când mă voi întoarce în România.


 Tânăra ne-a mărturisit că vrea să urmeze studiile de master în Spania, însă pe viitor s-ar întoarce acasă, în România, unde vrea să aibă o carieră cât mai de succes în acest domeniu.

You may also like

Leave a Comment