Responsive Menu
Add more content here...


S-a dat start înscrierilor la Memorialul “Marius Chechedi”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 170 views
A+A-
Reset

La începutul anului viitor va avea loc a doua ediţie a competiţiei organizate de Asociaţia 94 Generation în memoria fostului jucător de fotbal de la Rapid Jibou,  Luceafărul Bălan sau CS Crasna. Echipele doritoare se pot înscrie până la data de 5 ianuarie. O noutate pentru această ediţie este implementarea categoriei de vârstă old boys


La începutul acestui an, în sala de sport din Someş Odorhei avea loc prima ediţie a Memorialului Marius Chechedi. A fost un turneu caritabil, organizat de către Asociaţia 94 Generation, cu sprijinul Primăriilor din Someş-Odorhei şi Jibou. Organizatorii îşi doresc ca această competiţie să devină una tradiţională, mai ales după succesul de care s-a bucurat ediţia inaugurală.

Time Caffe Jibou a fost câştigătoarea din 2023, VLD Trans Baia Mare şi FC Chieşd fiind celelalte echipe de pe podium. Ediţia a II-a a competiţiei va avea loc în perioada 20 – 21 ianuarie 2024, iar organizatorii au dat deja drumul la înscrieri.

Echipele au timp la dispoziţie până la data de 5 ianuarie să se înscrie “la cea mai aşteptată competiţie a începutului de an”, după cum o descriu organizatorii. Cei de la 94 Generation au pregătit mai multe surprize pentru ediţia a II-a, una dintre acestea fiind implementarea categoriei de Old Boys.

Înscrieri şi alte detalii suplimentare se pot face la numerele de telefon 0746200928 – Open şi 0728859824 – Old boys.

De precizat este că ediţia de anul acesta este una caritabilă şi toată suma strânsă va merge către Garbacz Szilard, jucător care trece printr-o perioadă dificilă.

Echipa organizatoare şi-a prezentat deja lotul, “vedetele” fiind tocmai doi campioni mondiali cu naţionala României de minifotbal, Andrei Ferik şi Andrei Şumălan.

Marius Chechedi sau Picaciu cum îi spuneau prietenii apropiaţi şi colegii de echipă a fost un jucător talentat şi apreciat, care a evoluat cu succes la grupele de copii şi juniori de la Rapid Jibou sau în Campionatul Naţional de Juniori Republicani în tricoul celor de la Luceafărul Bălan, echipă altături de care a devenit şi campion judeţean!

Ulterior a făcut pasul la CS Crasna, dar – din păcate – drumul său pe acest pământ s-a oprit prematur, la vârsta de doar 23 de ani, în urma unui cumplit accident rutier…

You may also like

Leave a Comment