Responsive Menu
Add more content here...


Rromi din Sălaj, prinşi comercializând ilegal aproape 400 de kilograme de ciuperci în Suceava

by Mihai POP
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Un grup de rromi din judeţul nostru au fost depistaţi de poliţiştii de la Secţia Rurală Vama, alături de lucrărori de la Ocolul Silvic Vama, pe raza localităţii Priasca Dornei


Românul este cunoscut pentru faptul că este foarte inventiv şi se, sau cel puţin încearcă să se descurce în orice situaţie.

Un grup de rromi din Sălaj au crezut că vor da lovitura cu sute de kilograme de ciuperci, pe care doreau să le comercializeze tocmai în Suceava.

Însă, nu le-a surâs norocul.

Astfel, conform Monitorul de Suceava, grupul de rromi din judeţul nostru au fost depistaţi de poliţitştii de la Secţia Rurală Vama, alături de lucrători de la Ocolul Silvic Vama, în localitatea Priasaca Dornei, în timp ce comercializau ciupercile, fără a deţine acte de provenienţă.

Aceştia ţineau depoziate ciupercile într-o autoutilitară Mercedes Sprinter, prevăzută cu echipament frigorific.

Conform sursei menţionate mai sus, şoferul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a declarat că hribele sunt ale sale şi nu are niciun document conform legii.

Însă, marfa a fost confiscată şi dusă la un centru de colectare autorizat, acolo unde s-a stabilit şi cantitatea  pe care o aveau asupra lor sălăjenii, 370 de kilograme de ciuperci specia râşcovi.

Valoarea totală a ciupercilor a fost evaluată la 3.700 de lei, iar bărbatul din judeţul nostru a încasat şi o amendă.

Sursa: Monitorul de Suceava

You may also like

Leave a Comment