Responsive Menu
Add more content here...


România este în FINALA Campionatului Mondial de minifotbal. Azi se luptă cu Kazahstan pentru trofeu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 91 views
A+A-
Reset

“Tricolorii” au învins cu 3 – 0 naţionala Ungariei în semifinale şi s-a calificat, în premieră, în finala Campionatului Mondial de minifotbal. Azi, de la ora 18.00, se va duela în ultimul act cu Kazahstan


Ce performanţă. Dacă pe teren mare ne descurcăm din ce în ce mai greu, iată că la minifotbal suntem printre cele mai bune echipe din lume. România face senzaţie la Campionatul Mondial din Emiratele Arabe Unite, iar vineri seară tocmai a obţinut calificarea în finala turneului final.

Naţionala noastră este dublă medaliată cu bronz la Mondiale, dar anul acesta medalia va fi mai strălucitoare, având în vedere că România este calificată în finala competiţiei.

În ultimul act, pentru titlul mondial şi medaliile de aur, “tricolorii” vor înfrunta naţionala din Kazahstan, o naţională puternică în minifotbal, dar pe care România o poate învinge.

Marea finală a Campionatului Mondial de minifotbal are loc astăzi, de la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de posturile TV Digi Sport 2 şi Prima Sport 3.

You may also like

Leave a Comment