Responsive Menu
Add more content here...


Programul jocurilor de la Memorialul Radu Gog

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 69 views
A+A-
Reset

Organizatorii competiţiei au stabilit şi programul jocurilor de sâmbătă de la ediţia a XVII-a de la competiţia caritabilă de minifotbal organizată în memoria fostului arbitru Radu Gog


La final de săptămână, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău va avea loc ediţia a XVII-a a Memorialului Radu Gog. Pentru acest an revine în prim plan şi competiţia de minifotbal, urmând ca tradiţionala licitaţie de tricouri să aibă loc în continuare în mediul online, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimii doi ani.

La această ediţie s-au înscris nu mai puţin de 20 de echipe, la cele trei categorii propuse de organizatori, Juniori, Old Boys şi Open.

TDI Junior, VZDL, ACS Bănişor-Peceiu Spartacus şi Băieţii Buni sunt formaţiile care se vor lupta la Juniori, în timp ce Tenaris, Măgura Şimleu, Ady Com şi Vulturii Dej sunt echipele înscrise la categoria Old Boys.

Categoria Open este cea mai populată, cu 12 echipe înscrise. Este vorba despre Venus Giurtelec, Dia Guard Cipricom, Unirea Mirşid, Regina Dacica, ACS Cavalerii, TDI, Sport Activ DB, Brothers Team, Dream Team, Tenaris, ASC Rechinii şi Boldor Florex Hida.

Joi seara, organizatorii au stabilit şi programul meciurilor ce vor avea loc sâmbătă, startul competiţiei urmând să aibă loc de la ora 8.00, cu meciul dintre TDI Junior şi VZDL. La categoria “Juniori” se vor disputa două reprize a câte 17 minute fiecare.

În schimb, la Old Boys şi Open, reprizele meciurilor vor fi de 18 minute. După jocurile de dimineaţă de la Juniori, va avea loc un meci de Old Boys, după care competiţia va continua cu confruntările de la Open.

Pentru cele două zile de competiţii, organizatorii vin şi cu o rugăminte pentru jucătorii echipelor participante în ceea ce priveşte încălţămintea pe care o vor folosi.

“Dorim să reamintim tuturor echipelor participante că este recomandată utilizarea adidașilor de sală, pentru a proteja suprafața sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv <Avram Iancu> Zalău! Vă mulțumim pentru înțelegere. Mult succes echipelor participante și vă așteptăm în număr cât mai mare pe toată durata turneului”, este anunţul organizatorilor competiţiei.

You may also like

Leave a Comment