Responsive Menu
Add more content here...


Prins fără permis la volan de poliţişti, de două ori în doar 15 minute!

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Sâmbătă seara, pe raza comunei Crasna, un sălăjean a fost depistat de două ori de echipajele Secţiei 7 Poliţie Rurală Crasna. Bărbatul de la volan a reuşit să scape de primul echipaj, după ce le-a furnizat oamenilor legii date false privind identitatea sa


Două evenimente care au avut acelaşi personaj principal au avut loc sâmbătă seara pe raza comunei Crasna.

Astfel, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Crasna au oprit în trafic, pe Drumul Judeţean 108 G, un autovehicul marca Ford, condus de către o persoană de sex masculin, prin localitatea Crasna, pe la ora 21:15.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul aflat la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Interesant de spus este faptul că maşina respectivă, condusă de acelaşi bărbat a fost oprită în trafic cu doar 15 minute în urmă.

Doar că, bărbatul a scăpat de primul echipaj doar cu o sancţiune contravenţională pentru conducere pe drumul public a unui autovehicul, fără a avea asupra sa documentele prevăzute de lege. Cum e posibil aşa ceva? Ei bine, “conducătorul auto” de ocazie le-a furnizat oamenilor legii data false privind identitatea sa, datele aparţinându-i unui văr de-al său.

“Norocul” său a luat sfârşit când a fost oprit 15 minute mai târziu, de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Crasna.

În cauză, conform poliţiştilor, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi fals privind identitatea.

You may also like

Leave a Comment