Responsive Menu
Add more content here...


Peste 20 de tricouri vor fi scoase la licitaţie la Memorialul Radu Gog

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 138 views
A+A-
Reset

Pentru ediţia din 2024 a Memorialului Radu Gog va reveni şi tradiţionala licitaţie de tricouri. Din diverse motive, aceasta a lipsit de la ediţia de anul trecut, fiind organizată ulterior, însă,  organizatorii au făcut eforturi pentru a o putea organiza la ediţia următoare.

La fel ca şi în anii trecuţi, cei la ACS Cavalerii pregătesc numeroase tricouri care vor fi scoase la licitaţie în scop caritabil. Până în acest moment, organizatorii au pregătite nu mai puţin de 20 de tricouri din sporturi diverse, tricouri care urmează să fie scoase la licitaţie pe pagina de facebook a Memorialului Radu Gog.Primele două au fost scoase deja la licitaţie. 

Este vorba despre un tricou purtat la naţionala României de fotbal de Alex Bourceanu într-un meci cu Luxemburg, în anul 2011. Al doilea tricou este al lui David Popovici, fiind şi semnat de celebrul înotător.

Organizatorii vor mai scoate la licitaţie şi alte tricouri atractive de la majoritatea echipelor din Superliga României de fotbal, precum CFR Cluj, Rapid, UTA Arad, CS Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti, “U” Cluj sau Sepsi OSK, dar şi din prima ligă de handbal feminin de la Rapid Bucureşti.

Cei care doresc să liciteze pentru tricourile de la Memorialul Radu Gog, sunt aşteptaţi pe pagina de facebook a evenimentului, acolo unde vor putea licita oficial pentru tricoul dorit.

Organizatorii pregătesc şi alte surprize, aşa că doritorii sunt aşteptaţi pe pagina de facebook Memorialul Radu Gog pentru alte detalii legate de licitaţia de tricouri.

You may also like

Leave a Comment