Responsive Menu
Add more content here...


O sălăjeancă a ucis cu sânge rece un român în Italia! GALERIE FOTO şi VIDEO

by Eduard FARCAS
0 comment 4.4K views
A+A-
Reset

Femeia originară din comuna Dragu, împreună cu o clujeancă, au fost arestate în cursul zilei de azi, după ce pe numele lor s-a emis un mandat european de arestare pentru că, anul trecut, au ucis cu bestialitate un român în oraşul Napoli, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit


Poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj şi Sălaj au acţionat astăzi pentru depistarea unor persoane pe numele cărora au fost emise mandate europene de arestare de către autorităţile italiene, sub aspectul comiterii unei infracţiuni de omor calificat.

Poliţişti din Sălaj şi Cluj au avut astăzi, dis-de-dimineaţă o acţiune comună pentru prinderea celor două agresoare.

Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din Cluj au depistat o femeie, de 41 de ani, care locuieşte fără forme legale în zona Pata Rât, judeţul Cluj, pe numele căreia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Italia. Cea în cauză este bănuită de comiterea unui omor, în cursul anului trecut, în Napoli, Italia.

De asemenea, în urma colaborării cu poliţiştii din Sălaj, a mai fost depistată o femeie, de 51 de ani, din localitatea Dragu, judeţul Sălaj, care ar fi acţionat, împreună cu cealaltă, la comiterea infracţiunii. Pe numele acesteia, a fost emis mandat european de arestare.

Victima celor două românce este tot un cetățean român, Lucian Memet, în vârstă de 37 de ani, al cărui cadavru a fost găsit într-o tabără de romi de lângă cartierul Ponticelli din Napoli. Aceștia s-ar fi certat, iar cele două femei l-ar fi lovit cu cuțitul pe compatriotul lor în spate și în zona capului. Alți doi romi, tot cetățeni români, au fost răniți în acest scandal, aceștia primind îngrijiri medicale din partea personalului ambulanțe, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Cele două femei au fost reţinute în baza ordonanţelor emise de către procurori, ulterior fiind dispusă arestarea provizorie în vederea predării acestora autorităţilor italiene.

Pentru depistarea celor în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

You may also like

Leave a Comment