Responsive Menu
Add more content here...


O nouă competiţie internaţională pentru arbitrul Nicolae Chiş-Ciure

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 71 views
A+A-
Reset

Unul dintre cei mai apreciaţi arbitri de minifotbal din ţară a reprezentat România la Euro Business Cup în Antalya, Turcia


Nicolae Chiş-Ciure este fără doar şi poate cel mai experimentat arbitru sălăjean de minifotbal. Pe lângă meciurile din Campionatul Judeţean, Chiş-Ciure este o prezenţă constantă la turneele finale naţionale, dar şi la competiţiile internaţionale puternice precum Campionate Europene, Champions Leaguesau Euro Bussiness Cup.

De altfel, la finele săptămânii trecute, zălăuanul a reprezentat România la ediţia din acest an a Euro Business Cup, cea mai puternică competiţie de minifotbal destinată companiilor şi firmelor din Europa.

Înainte de competiţie, în această vară, arbitrul a participat la un curs organizat de Federaţia Europeană de Minifotbal, alături de alţi cinci arbitri din România.

Aceştia s-au pregătit pentru competiţiile europene majore din această toamnă, precum EMF Champions League, Master, Eurocup, Business Cup, dar şi Campionatul Mondial din Emiratele Arabe Unite.

You may also like

Leave a Comment