Responsive Menu
Add more content here...


O nouă acţiune de căutare a lui Tudor

by Mihai POP
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Acţiunea de căutare a fost organizată de familie în zona satului Recea Mare, acolo de unde a dispărut copilul. Cam în acelaşi timp, pe reţelele de socializare a venit vestea cum că Tudor a fost văzut prin municipiul Bistriţa, dar informaţia nu a putut fi verificată


În paralel cu cercetările făcute de Poliţie, familia a organizat joi o altă acţiune de căutare a lui Tudor, tânărul care – vinerea trecută – a plecat fără urmă de la casa bunicilor din satul Recea Mare.

Elevul de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău a fost dat în urmărire naţională, dar în zadar, deoarece copilul de 15 ani este de negăsit.

Ieri, la postările făcute de familie pe Facebook, o persoană din judeţul Bistriţa a scris că l-ar fi văzut pe Tudor, dar informaţia nu a putut fi verificată.

Tot ieri, însă, familia lui Tudor a organizat încă o acţiune de căutare în zona satului în care a dispărut copilul, iar mai mulţi voluntari l-au căutat încă o dată pe copil prin împrejurimile satului Recea Mare.

“Căutarea după Tudor continuă! Astăzi 29 Noiembrie s-a efectuat încă o căutare, executată de voluntari, cu scopul reducerii probabilității unui suicid sau rătăcire în zona învecinată. Nu am avut amploarea primei căutări iar eforturile nu au descoperit nici o urmă de el. Cu toate acestea noi nu ne pierdem speranța. Familia dorește să mulțumească tuturor participanților și îndeamnă lumea să rămână vigilentă în continuare în cazul în care cineva îl ajută sau îl ține împotriva voinței sale. #HaiAcasăTudor”, este postarea făcută de Horia Niream – unchiul lui Tudor – pe reţelele de socializare.

Şi prin această acţiune, familia a încercat să reducă probabilitatea ca tânărul să fi avut gânduri negre şi care să îl ducă la suicid.

Căutările nu au adus nicio noutate. În aceste condiţii, speranţele că băiatul este în viaţă continuă să existe, iar pentru găsirea sa este aşteptată şi o implicare a oamenilor la rând.

Tocmai de aceea, apropiaţii zălăuanului au postat pe reţelele de socializare încă un mesaj cu semnalmentele lui Tudor.

 


Tudor Niream, de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, Salaj, în seara zilei de 23 noiembrie, în jurul orei 21, şi nu s-a mai întors. La plecare, le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil. Era imbrăcat cu geaca bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalmente: înălţime 1,70m; păr şaten, spre blond; ochi căprui; constiţutie atletică, fără semne particulare.


 

You may also like

Leave a Comment