Responsive Menu
Add more content here...


Naţionala României de minifotbal a bătut şi Albania şi merge în optimile Campionatului European

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

După 2 – 0 cu Azerbaijdan, “tricolorii” au trecut luni seara şi de Albania, în faţa căreia s-au impus cu 3 – 1. În urma acestui rezultat, România s-a calificat în optimi de pe primul loc din Grupa B. Deseară, selecţionata condusă Virgil Bejenaru va susţine ultimul joc din grupă cu Spania

România a trecut cu brio şi peste al doilea meci de la Campionatul European din Slovacia. După 2 – 0 cu Azerbaidjan, “tricolorii” s-au impus tot la două goluri diferenţă şi în al doilea joc, cu naţionala Albaniei. Scorul final a fost 3 – 1, iar România a intrat în avantaj înainte de pauză, în urma reuşitei lui Andrei Balea.

În partea secundă, dominarea “tricolorilor” a fost şi mai evidentă, aspect care s-a concretizat şi pe tabela de marcaj. Mircea Ungur a făcut 2 – 0 cu un şut marcă înregistrată, iar Plopeanu a dus scorul la 3 – 0 după o fază de contraatac, executată superb.

Pe final, albanezii au redus din diferenţă, dar golul a contat doar pentru statistică.

Cu maxim de puncte după două etape, România s-a calificat la în optimi de pe primul loc din grupa B. Marți, de la ora 19:45 (ora României), România susţine ultimul joc din grupe contra Spaniei.

România – Albania 3 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Andrei Balea (min. 23), Mircea Ungur (min. 33) și Răzvan Plopeanu (min. 39)

România: Ionuț Neacșa și Laszlo Klein (portari) – Mircea Ungur, Mircea Popa, Răzvan Radu, Andrei Balea, Andrei Nemițanu, Andrei Apostol, Andrei Ferik, Andrei Moldovan, Marius Balogh, Ionuț Chețan și Răzvan Plopeanu. Antrenor: Virgil Bejenaru

You may also like

Leave a Comment