Responsive Menu
Add more content here...


Născut în Cehu Silvaniei și adoptat în Norvegia, Ioan își caută familia: ”Vreau să-mi cunosc originile”

by Mihai POP
0 comment 69 views
A+A-
Reset

Tânărul a ajuns la 31 de ani și vrea să-și cunoască părinții biologici. El a făcut apel pe o pagină de Facebook dedicată acestor copii care au fost adoptați în străinătate și care vor să-și afle originile. Tânărul este din Cehu Silvaniei și are unele date despre părinții lui biologici


Ioan Kovacs s-a născut în Cehu Silvaniei, în luna noiembrie 1992, iar prin luna aprilie al anului 1996 acesta a fost adoptat de către o familie din Norvegia.

Acesta visa mereu în care i se arăta cât ar fi de minunat să își găsească originile. Din dosarul de adopție nu știe prea multe, deoarece este totul necompletat, de unde lipsesc multe informații. Însă, ceea ce a găsit în acte este că mama lui se numea AURICA KOVACS.

”Întotdeauna am visat un vis frumos, un vis în care mi se arăta cât ar fi de minunat să îmi cunosc rădăcinile”, a scris băiatul.

Nimic nu este întâmplător în viață

La 12 ani, tânărul s-a reunit cu fratele său biologic, care la urma urmei si acesta a locuit la același orfelinat ca el și pe urmă adoptat tot în Norvegia. Ca și frați au foarte multe lucruri în comun, dar din păcate, nu se pot vedea din cauza distanței prea mari.

Tânărul vrea acum să-și cunoască părinții biologici, să știe de unde vine și să-i strângă în brațe pe cei care i-au dat viață. „De aceea vă rog din suflet să îmi fiți alături și să distribuiți anunțul meu!”, este rugămintea lui

You may also like

Leave a Comment