Responsive Menu
Add more content here...


INCONŞTIENŢĂ maximă în rândul tinerilor sălăjeni! Se urcă la volan băuţi, fără permis şi apoi provoacă accidente teribile

by Eduard FARCAS
0 comment 2.4K views
A+A-
Reset

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, un tânăr în vârstă de 23 de ani şi-a pierdut viaţa iar alţi patru adolescenţi cu vârsta de 17, respectiv 18 ani au ajuns la spital după ce au fost victime în accidentele rutiere provocate din inconştienţa unora


Tragem un semnal de alarmă în rândul tinerilor şi arătăm o statistică ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE. Un tânăr de 23 de ani – Alex Ispas – şi-a pierdut viaţa iar alţi patru adolescenţi au fost răniţi în accidente care s-au produs din motive identice. Tineri din Sălaj, plini de adrenalină, s-au urcat rupţi de beţi la volan, fără a deţine permis de conducere iar apoi au comis-o.

Primul eveniment rutier a avut loc pe 26 Decembrie când un adolescent de 18 ani din Chieşd, după ce s-a distrat bine în discoteca din Sîg s-a urcat la volanul autoturismului deşi nu deţine permis de conducere. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de tineri. Alex Ispas din Valcău de Jos a murit iar alţi doi adolescenţi au ajuns la spital.

O altă tragedie a avut loc în noaptea de Revelion în Horoatu Crasnei, când un tânăr de 20 de ani s-a urcat băut la volan, fără a avea permis de conducere. La un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. Un adolescent a fost rănit, iar “şoferul” a fugit de la locul evenimentului.

În aceeaşi manieră a avut loc şi accidentul de la Cosniciu de Jos. Un tânăr de 21 de ani s-a urcat tot în noaptea de Revelion băut la volan. Tot fără a avea permis de conducere. A pierdut şi acesta controlul volanului, a intrat într-un cap de pod iar apoi a fugit de la locul evenimentului. De această dată maşina a luat foc, iar un adolescent de 17 ani a fost rănit.

You may also like

Leave a Comment