Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Dia Guard Divino a cucerit Cupa României la minifotbal, după o finală disputată cu echipa satelit

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Deşi se anunţa un joc “în familie”, confruntarea dintre campioana Sălajului şi câştigătoarea Ligii 2 a fost una pe “viaţă şi pe moarte” în care nu s-a ţinut cont de prietenii. Ambele formaţii au făcut spectacol, iar în final, câştig de cauză a avut prima echipă, care şi-a trecut în cont al doilea trofeu din acest sezon


Sezonul 2017 – 2018 din minifotbalul sălăjean s-a terminat oficial duminică, când la Baza Sportivă Onix Traian a avut loc festivitatea de premiere pentru echipele din Liga 1, 2 şi 3, iar mai apoi, pe “dreptunghiul verde”au intrat Dia Guard Divino şi Dia Guard Divino II, care şi-au disputat finala Cupei României.

Se anunţa un meci “în familie”, care nu părea foarte interesant, însă în teren, cele două combatante nu au mai ţinut cont de prietenii. S-au făcut fel şi fel de pariuri între anumiţi jucători şi conducători, iar în aceste condiţii, confruntarea a fost una cu miză.

S-a pus sănătos piciorul la fiecare minge şi a rezultat un meci spectaculos.

Campioana Sălajului a deschis scorul după 4 minute, printr-un şut bun a lui Ionuţ Blaga, dar echipa satelit – care a fost mobilizată exemplar de către Flore Pop – a reuşit egalarea cu 5 minute înainte de pauză prin Paul Pintea.

Repriza secundă a început cu ocazii bune din partea celor de la Dia Guard II Divino, care au trecut în avantaj, după ce Paul Pintea a reuşit “dubla”. Avantajul a fost însă de scurtă durată, iar după niciun minut, adversarii au egalat prin şutul la colţul lung a lui Claudiu Băican.

Apoi după un alt minut, Raul Stanciu a marcat după o minge primită din aruncare de la margine, iar din acel moment Dia Guard II Divino nu a mai contat.

Prima echipă a mai marcat de două ori până la final şi a obţinut o victorie clară, astfel că şi-a trecut în cont al doilea trofeu al sezonului, după ce a câştigat şi campionatul Ligii 1.

Ambele grupări se pregătes acum să reprezinte Sălajul la turneele finale. Dia Guard II va fi prezentă la final de săptămână, la Sibiu, la Cupa României, în timp ce Dia Guard Divino va evolua la Campionatul Naţional de la Alba Iulia, programat în perioada 6 – 8 iulie.

Dia Guard Divino – Dia Guard Divino II 5 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Ionuţ Blaga (4), Claudiu Băican (35 şi 44), Raul Stanciu (36) şi Ciprian Pavel (37), respectiv Paul Pintea (20 şi 33)

 

Mai multe amănunte de la minifotbal, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

 

You may also like

Leave a Comment