Responsive Menu
Add more content here...


VEŞTI BUNE! Femeia şi fiica ei de 8 ani dispărute în Cluj au fost găsite!

by Călin ONICAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Poliţia clujeană a reuşit să găsească cele două femei în timp record, pe raza unei comune din judeţul Cluj. Oamenii legii au ţinut, însă, să precizeze că la mijloc nu a fost vorba de o dispariţie, ci de o plecare voluntară, şi ambele se află acum în afara oricărui pericol


În cursul zilei de sâmbătă, întreg Sălajul a fost alertat de dispariţia lui Tudor Niream, un tânăr de 15 ani din Zalău, care plecase de la casa bunicilor săi din satul Recea Mare şi nu s-a mai întors.

În timp ce privirile erau captate spre acest caz dificil, o nouă dispariţie a fost anunţată în judeţul nostru, după doar câteva zile!?

Astfel, luni seara, un bărbat din satul Şoimuş (comuna Someş Odorhei) anunţa dispariţia concubinei şi a copilului ei, este vorba despre o fetiţă în vârstă de 8 ani cu dizabilităţi motorii şi de vorbire.

Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, când cele două ar fi mers spre un spital din municipiul Cluj-Napoca, dar ele au dispărut fără urmă.

Sălăjeanul nostru, împreună cu două rude, le-au căutat la mai multe spitale din Cluj, după care au mers la poliţie şi a sesizat dispariţia, cu atât ma mult cu cât femeia nu răspundea nici pe telefon, nici pe Facebook.

Acţiunea oamenilor legii din Cluj a fost de bun augur, astfel că femeia de 34 de ani şi fetiţa sa au fost găsite pe raza unei comune din judeţul Cluj!

“Încă din capul locului, trebuie precizat faptul că femeia şi fiica ei nu au dispărut, în acest caz a fost vorba despre o plecare voluntară. Au existat informaţii despre cele două persoane încă de luni, iar mai mulţi oameni le-au văzut. Ca urmare, ele fost găsite încă din cursul zilei de luni, iar femeia a fost cooperantă cu poliţiştii. Acum, cele două se află în afara oricărui pericol”, a declarat Carmen Pompaş – purtătorul de cuvânt de la IPJ Cluj, pentru Ştiri din Sălaj.

Vezi AICI şi alte amănunte pe acest subiect.

Aşteptăm veşti bune şi în ce priveşte dispariţia lui Tudor, despre care noutăţile întârzie.

You may also like

Leave a Comment