Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheș participă la o conferință cu privire la intrarea Bulgariei în Schengen. Se va vorbi și despre România

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Europarlamentarul Cristian Terheș participă la o conferință cu europarlamentari bulgari cu privire la intrarea Bulgariei în Schengen, unde se va vorbi și despre România. Printre invitati la conferinta e si procurorul general al Bulgariei


Europarlamentarul Cristian Terheș participă la o conferință organizata de colegii europarlamentari bulgari cu privire la intrarea Bulgariei in Schengen. Se va vorbi și despre România. Printre invitati la conferință e și procurorul general al Bulgariei.

Acesta susține că, din 2011 România îndeplinește TOATE condițiile pentru a intra în Schengen, dar cu toate acestea intrarea ei e amânată de la an la an.

România deja se supune obligațiile Schengen, dar nu se bucură și de drepturile ce decurg din asta.

”Nu putem fi egali in obligatii, dar nu si in drepturi. Aceasta violare a drepturilor Romaniei si a tratatelor UE trebuie sa inceteze de indata, iar pana cand Romania e pusa in drepturile sale trebuie sa blocheze toate deciziile UE care necesita consens”, transmite Europarlamentarul Cristian Terheș.

You may also like

Leave a Comment