Responsive Menu
Add more content here...


Două incendii într-o singură zi la Sărmășag

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

În cursul zilei de duminică, pompierii militari au intervenit la două incendii în aceeaşi localitate, într-un interval de nici trei ore


În Sălaj, temperaturile au fost destul de ridicate în cursul zilei de duminică, când s-au înregistrat până la 20 de grade Celsius!

În comuna Sărmăşag, atmosfera a fost şi mai “încinsă”, având în vedere că pe raza localităţii au avut loc nu mai puţin de două incendii!?

Mai întâi, în jurul orei 13.45, la o casă de pe strada Crinului, acolo unde flăcările au izbucnit la camera în care se afla centrala termică şi unde se manifesta degajare mare de fum.

La faţa locului au plecat echipaje de pompieri militari de la Punctul de Lucru Sărmăşag, dar şi voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) al comunei.

În ajutor au venit şi pompierii de la Detaşamentul Zalău

În ajutorul acestora au venit şi colegii de la Detaşamentul de pompieri Zalău.

După intervenţia pompierilor, incendiul a fost localizat şi lichidat.

Din păcate, pompierii din Sărmăşag nu au avut prea mult timp de răgaz, deoarece după puţin timp, în localitate a izbucnit un alt incendiu (ora 15. 30).

De data aceasta, flăcările veneau de undeva de pe strada Cimitirului, acolo unde a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată.

Şi aici a existat pericol de propagare la locuinţele din apropiere.

Intervenţia promptă a pompierilor de la Punctul de Lucru şi a voluntarilor de la SVSU Sărmăşag au făcut ca focul să fie lichidat cât de repede.

Incendiu de vegetaţie uscată şi la Bădăcin

În final, să spunem că un incendiu de vegetaţie uscată a mai avut loc în cursul zilei de duminică, pe raza localităţii Bădăcin (comuna Perciei), unde s-a intervenit cu pompierii militari de la Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei şi cu voluntarii de la SVSU Pericei.

În comuna Pericei, a mai fost un incendiu acum câteva zile, la o gospodărie aflată în apropierea şcolii din centrul comunal.

Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

You may also like

Leave a Comment