Responsive Menu
Add more content here...


Dia Guard Cipricom, câştigătoarea Cupei Anului Nou la fotbal în sală

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 54 views
A+A-
Reset

La competiţia caritabilă organizată de Robert Goie pentru ajutorarea Andei Ciobanu, Dia Guard Cipricom a făcut legea şi s-a impus la pas în toate meciurile. Echipa lui Flore Pop a făcut scor în fazele finale, astfel că în semifinale a trecut cu 6 – 0 de Primăria Zalău, iar în finală s-a impus cu 4 – 0 în partida cu Brothers Team

Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a găzduit duminică Cupa Anului Nou. A fost vorba de o competiţie caritabilă organizată de Robert Goie pentru ajutorarea Andei Ciobanu, tânăra care suferă de o boală nemiloasă şi care are nevoie de 50.000 de euro pentru două intervenţii chirurgicale şi pentru tratament.

Şapte echipe au fost până la urmă la startul întrecerii, care a fost câştigată de Dia Guard Cipricom. Deşi organizatorii au impus nişte reguli şi au acceptat la competiţie doar jucători care în ultimele şase luni nu au evoluat în nicio competiţie de fotbal sau futsal, Dia Guard Cipricom şi-a format un lot pe măsură, în care s-au regăsit mulţi jucători cu experienţă din Sălaj. Avându-i în lot pe Flaviu Dragoş, Florin Kordiş, Marius Rus, Claudiu Băican, Bogdan Ciaca sau Sebastian Duma, gruparea lui Flore Pop a dominat copios competiţia. S-a calificat din grupă cu maxim de puncte, iar în fazele finale, Dia Guard Cipricom s-a impus la pas, atât în semifinale, cât şi în finală.


Dacă în semifinale a trecut cu 6 – 0 de Primăria Zalău, în finala mare, Dia Guard Cipricom s-a impus cu 4 – 0 în disputa cu Brothers Team. Tot de la Dia Guard Cipricom a fost desemnat cel mai bun portar, este vorba de Răzvan Lungu, iar câştigătoarea Cupei Anului Nou a dat şi golgheterul turneului, pe David Morar, autor a şapte goluri. Organizatorii au acordat şi un premiu pentru Liviu Islamovici de la TDI, care a fost desemnat jucătorul turneului.

În finala mică, câştig de cauză a avut Primăria Zalău, care a trecut cu 4 – 3 de Dandonia şi s-a clasat pe locul 3. Până la urmă, câştigătorii morali ai acestui turneu au fost toţi participanţii şi toate cele şapte echipe, care prin taxa de înscriere au contribuit la o cauză nobilă.

Rezultatele din fazele finale:
Semifinale: 
Dia Guard Cipricom – Primăria Zalău 6 – 0
Brothers Team – Dandonia 4 – 0
Finala mică:
Primăria Zalău – Dandonia 4 – 3
Finala mare:
Dia Guard Cipricom – Brothers Team 4 – 0

Dia Guard Cipricom: Răzvan Lungu – Bogdan Bărnuţiu, Florin Kordiş, Marius Rus, David Andreica, David Morar, Mihai Jugrestean, Claudiu Băican, Bogdan Ciaca, Sebastian Duma şi Florin Pop. Delegat: Florin Pop

You may also like

Leave a Comment