Responsive Menu
Add more content here...


Dezvăluiri despre jaful armat din Sărmăşag. Hoţii au furat banii de la “păcănele”

by Eduard FARCAS
0 comment 4.1K views
A+A-
Reset

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au făcut public tot “filmul” evenimentelor petrecut în noaptea de 10 spre 11 august, când trei bărbaţi înarmaţi au jefuit un bar din Sărmăşag


Procurorii au terminat de instrumentat astăzi dosarul jafului de la Sărmăşag. Cei trei inculpaţi au fost trimişi astăzi în faţa magistraţilor. Organele legii dezvăluie într-un comunicat de presă şi filmul evenimentelor.

Procurorii spun că în oaptea de 10 spre 11 august, în jurul orelor 04.00, inculpatul G.G.I, cu un pistol în mână, alături de inculpatul G.D.R care se face vinovat că a adus ilegal în ţară o armă şi care avea atunci în mână un briceag dar şi alături de inculpatul I.M.F care a avut în mână o bucată de lemn, toţi trei fiind mascaţi, au intrat în barul SC Caminero din Sărmăşag.

Cei trei le-au ameninţat cu acte de violenţă şi cu armele lor pe fetel P.I şi B.M. Ulterior, cei trei au furat trei telfoane mobile şi suma totală de 1.500 de lei din încasările barului şi ale aparatelor de jocuri de noroc. Înainte de plecare au furat şi trei energizante HELL care se aflau în frigider.

You may also like

Leave a Comment