Responsive Menu
Add more content here...


Descoperire macabră lângă un bloc din Zalău

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Un zălăuan şi-a găsit vecinul la intrare în bloc, din păcate, acesta fiind fără suflare


O descoperire şocantă a avut loc azi-dimineaţă într-un bloc din centrul municipiului Zalău, situat în apropiere de Şcoala Gimnazială “Gheorghe Lazăr”.

Astfel, în momentul în care a intrat în bloc, un bărbat a avut parte de un şoc, când la intrare şi-a găsit vecinul de 44 de ani fără suflare.

Imediat, bărbatul a anunţat descoperirea autorităţilor prin apelul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje de la Poliţie şi Ambulanţă.

Reprezentanţii IPJ Sălaj susţin că nu există vreo suspiciune de comitere a unei infracţiuni, iar bărbatul de 44 de ani a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

“Un bărbat de 44 de ani din Zalău a fost găsit decedat la intrare în bloc. Sesizarea a fost făcută de un vecin al bărbatului la ora 6.13, prin apelul de urgenţă 112. În cauză, nu sunt suspiciuni privind săvârşirea unei infracţiuni. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru necropsie”, ne-a spus Maria Cristea.

Conform unui martor, bărbatul decedat este Călin V..

Acesta este căsătorit, însă din câte se pare, soţia lui este plecată la muncă în străinătate, în Germania. Cei doi au împreună şi o fată.

De menţionat este şi faptul că în momentul în care a fost descoperit de vecinul lui, Călin V. era desculţ şi era îmbrăcat cu haine subţiri, de casă…

You may also like

Leave a Comment