Responsive Menu
Add more content here...


Cupa Anului Nou la fotbal în sală, în scop caritabil pentru Anda Ciobanu

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 64 views
A+A-
Reset

Competiţia de fotbal în sală are loc duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” şi este destinată sportivilor amatori care nu au mai fost legitimaţi în ultimele şase luni. La turneul organizat de Robert Goie s-au înscris până acum şase echipe, dar înscrieri se mai pot face până la completarea celor 8 locuri

Pentru ajutorarea tinerei Anda Ciobanu, care suferă de o boală nemiloasă s-au organizat până şi competiţii sportive. Duminică va avea loc şi un turneu de fotbal în sală, care este destinat strict iubitorilor de fotbal amatori, care nu au evoluat cel puţin în ultimele şase luni la echipe din Liga a V-a sau la un nivel superior, inclusiv la futsal.

Turneul este organizat de Robert Goie şi are ca şi scor strângerea de fonduri pentru ajutorarea tinerei Anda Ciobanu, care are nevoie de 50.000 de euro pentru două intervenţii chirurgicale şi pentru tratament.

La competiţia de duminică s-au înscris până acum şase echipe. Este vorba de Dia Guard Cipricom, TDI, SCM Zalău Old Boys, Brothers Team, Primăria Zalău şi Intertoto, dar înscrieri se mai pot face până vineri, cu condiţia de a nu fi depăşit numărul de opt echipe, deoarece întreg turneul se desfăşoară într-o singură zi.

Accesul în sală se va face cu respectarea normelor în vigoare, toţi jucătorii, dar şi spectatorii urmând să prezinte la intrare certificatul verde.

Cupa Anului Nou va începe duminică, de la ora 09.00, programul urmând să fie anunţat după definitivarea înscrierilor.

You may also like

Leave a Comment