Responsive Menu
Add more content here...


Spitalul din Şimleu, dotat cu computer tomograf!

by Mihai POP
0 comment 20 views
A+A-
Reset

“În perioada următoare va fi pus în funcţiune, iar şimleuanii nu vor mai trebui să facă drumuri la Zalău”, spune primarul Cristian Mihai Lazăr


Veşti bune pentru locuitorii oraşului Şimleu Silvaniei, cât şi din apropiere.

În curând, la Spitalul din oraş va deveni funcţional un computer tomograf, astfel că oamenii din zonă nu vor mai fi nevoiţi să vină până la Zalău pentru o astfel de examinare.

Este doar o chestiune de zile până când acesta va deveni funcţional, după cum spune chiar primarul oraşului, Cristian Mihai Lazăr.

De altfel, edilul a fost cu directorul din partea Agenţiei de Dezvoltare Regională, cu echipa primăriei şi cu managerul spitalului pentru a verifica instalarea noului computer tomograf.

“În perioada următoare va fi pus în funcţiune, iar şimleuanii nu vor mai trebui să facă drumuri la Zalău. De asemenea, avem un nou laborator de sterilizare. De trei ori pe săptămână ustensilele şi tot ce se sterilizează se transportă la Zalău. O operaţiune care generează consum de timp şi costuri mai mari. Se încheie şi etapa asta. Investim în sănătatea noastră”, spune primarul Cristian Mihai Lazăr.

You may also like

Leave a Comment