Responsive Menu
Add more content here...


În comuna Cizer se pune accent pe sport

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

După promovarea echipei Inter Cizer în Liga a IV-a, autorităţile locale pun la punct baza sportivă din centrul comunal pentru a respecta cerinţele acestei ligi. Vestiarele au fost deja modernizate, urmând să aibă loc intervenţii şi la terenul de joc. În curând vor începe lucrările şi la un teren multifuncţional, în timp ce lucrările la sala de sport au fost finalizate


Inter Cizer a dominat Seria Vest din Liga a V-a în sezonul trecut, competiţie pe care a câştigat-o la pas. Ca urmare, formaţia a promovat în Liga a IV-a, o ligă în care cerinţele sunt mai riguroase. Însă, autorităţile locale din Cizer pun accent pe sport şi sprijină activitatea echipei de fotbal.

Prin urmare, în acest an au avut loc lucrări de modernizare la vestiarele de la baza sportivă (foto jos), urmând ca în perioada următoare să aibă loc intervenţii şi la nivelul suprafeţei de joc.

Totodată, în Liga a IV-a se cere şi înfiinţarea unei echipe de juniori. Din păcate, copiii din ziua de azi nu prea mai sunt atraşi de sport, alegând tehnologia, în schimb.

Dar, autorităţile locale doresc să creeze condiţii pentru practicarea sportului, astfel încât să atragă tinerii din nou pe terenurile de sport.

Astfel, pe lângă lucrările de modernizare de la baza sportivă din Cizer, în centrul comunal urmează să înceapă lucrările şi la un teren de sport multifuncţional.

Va fi un teren multisportiv, cu teren sintetic, de dimensiunea 40 x 20. Acesta va fi amplasat în incinta Şcolii Generale din Cizer, iar lucrările ar putea începe în luna august.

Totodată, în comună s-au finalizat şi lucrările la sala de sport din Cizer, o investiţie majoră, în care copiii şi tineri din comună beneficiază de cele mai bune condiţii pentru a face sport.

În sala de sport va fi amenajată şi o sală cu aparate de fitness.

You may also like

Leave a Comment