Responsive Menu
Add more content here...


Ce filme vedem săptămâna aceasta la Cinema Scala. Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună, cap de afiș

Acum că tot e rece și ne dorim cu toții să stăm mai mult la căldură, ideea de a merge și a vedea un film bun la cinema parcă sună chiar bine. Și avem toate motivele să facem asta pentru că la Cinema Scala avem parte zilele acestea de câteva proiecții speciale, în care protagoniști sunt 3 actori sălăjeni: Cosmin Seleși, Alin Panc și Alexandru Pop (Văru' Săndel)

by Mihai POP
0 comment 19 views
A+A-
Reset

După o săptămâna încărcată de lucru cel mai bun mod de a te relaxa este vizionarea unui film. Cu ajutorul filmelor avem puterea de a ne transpune într-o lume cu totul nouă, unde vom fi luați prin surprindere cu fiecare secvență care se derulează.

Acest articol se adresează în special oamenilor care nu au timpul necesar pentru a citi fiecare descriere în parte, deoarece deseori alegerile făcute pe repede înainte ne pot dezamăgi. Din topul acestei săptămâni fac parte filmele:

Marți, 19.03.2024

Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună, ora 16:00, sala mare

În comuna Răchițele se spune că cine te pupă de Ziua Lânii, acela îți va fi partener de viață într-un trai lung și imbleșugat. Mireasa Nebună este povestea a trei frați ciobani care au trecut de mult de vârsta însurătorii și vor cu disperare să pupe o mândră de Ziua Lânii.

Filmul românesc de comedie “Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” a fost regizat de Camelia Popa, iar din distribuţie fac parte Alexandru Pop, Alin Panc, Cosmin Seleși, Lora, Florin Busuioc.

Filmul SNUPD (Să nu uiți până diseară), ora 15:45, sala mică

Filmul românesc “Să nu uiţi până diseară”, o dramă lansată în 2020. Proaspăt liberat din închisoare după o condamnare pentru furt calificat, Bâtfoi recidivează pentru a-i oferi iubitei sale un inel de logodnă. Spre ghinionul său, barul pe care a ales să-l jefuiască se dovedește a fi unul de polițiști. Dar asta nu e cea mai mare problemă a lui. O descoperire macabră, în curtea polițistului jefuit, îl aduce pe Bâtfoi într-o situație fără ieșire.

Filmul românesc “Să nu uiţi până diseară” a fost regizat de Camelia Popa, iar din distribuţie fac parte Alexandru Pop, Alin Panc şi Diana Niţu.

Miercuri, 20.03.2024

Ouăle, franceza și ardelenii (Pup-o, mă! 3), ora 19:30, sala mare

E ultima șansă a lui Tică de a pupa o mândră de Ziua Lanii, pentru că anul acesta împlinește vârsta bărbatutului neînflorit. Vârsta la care se spune că Dumnezeu ia mințile celui ce nu le-a folosit să-și facă un rost în lume.

Joi, 21.03.2024

Dragoste pe muchie de cuțit, ora 16:20, sala mare

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului.

Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii lor, Marina și Ducu, însă, la maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Alexandru Pop, Alin Panc, Mirela Zeța, Cosmin Șofron, Gabriela Popescu, Natalia Mateuț, Sînziana Iacob (Sooper) și mulți alții.

 

You may also like

Leave a Comment