Responsive Menu
Add more content here...


Ce fac profesioniștii când pariază live pe meciuri

by Sportul Salajean
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Pariurile pe meciuri live sunt foarte apreciate pentru trăirile intense pe care le prilejuiesc. Această particularitate are și un „revers al medaliei”, în măsura în care emoțiile exacerbate îi împiedică pe unii jucători să judece lucid și să ia cele mai bune decizii.

Din această cauză, sunt puțini pariori „de meserie” care pariază pe evenimente aflate în desfășurare. Există, însă, și profesioniști specializați pe acest tip de pariuri, care profită din plin de avantajele „live”-urilor. În primul rând, ei pot hotărî ce joacă bazându-se pe informații concrete despre echipele de start, nu pe „echipele probabile”. Apoi, pariorii pot vedea în ce sens decurge jocul, care sunt intențiile celor doi antrenori. De multe ori, tactica abordată în teren diferă de cea anunțată înaintea meciului, când se mai încearcă și inducerea în eroare a adversarului.

Un alt avantaj important al pariurilor live este că se poate profita de situații care generează cote mari pentru selecții cu probabilitate mare de câștig, potrivit desfășurării ostilităților. De exemplu, o echipă slabă poate să deschidă scorul pe terenul unei echipe puternice, când mai este destul timp ca favorita să revină pe tabela de marja. În acel moment, cota pentru victoria gazdelor, extrem de mică premeci, va deveni atractivă.

În timpul meciurilor apar multe pariuri de valoare, pe toate piețele. Pe de altă parte, pericolul de a fi „luat de val” este foarte mare. Numai cine este capabil să își reprime emoțiile poate să trăiască din pariuri. Această calitate face diferența între amatori și profesioniști. Totul se reduce la capacitatea de a respecta managementul banilor chiar și în condiții de presiune maximă, când fiecare secundă contează.

live

Timpul, un factor important în judecarea pariurilor

Cei care trăiesc din pariuri plasează întotdeauna miza justă, în raport cu bankroll-ul, cu gradul de risc, dar și cu un al treilea factor care apare numai în cazul „live-urilor”: timpul rămas din joc. Nu este suficient să fie create condițiile pentru producerea unui eveniment (de exemplu, să se joace direct pe poartă pentru de a se marca), ci trebuie să fie și timp (cu cât meciul este mai aproape de final, cu atât e mai puțin probabil să se înscrie).

Desigur, pentru a aprecia cel mai bine șansele de câștig, pariorii de succes urmăresc meciurile. Cea mai mare greșeală pe care o poate face un jucător la pariuri este să mizeze doar în funcție de statistica în timp real, care poate fi înșelătoare sau chiar eronată. Agențiile de pariuri online, care preiau informațiile de la terți, își declină responsabilitatea pentru veridicitatea cifrelor.

Atunci când urmăresc evenimentele, pariorii își pot dea seama și dacă este cazul să închidă o parte din pariu prin Cash Out parțial (pe site-urile care au această opțiune), sau să dea Cash Out total. Cineva care se pricepe la sportul pe care joacă și are sute de meciuri văzute la activ „simte” ce urmează să se întâmple. Prin obținerea unui profit oricât de mic sau prin limitarea pierderilor nu se creează nici cadrul pentru jucatul la recuperare.

Sunt evitate pariurile care țin exclusiv de noroc

Profesioniștii care pariază live nu pariază niciodată cu sufletul, pe echipa favorită sau contra formațiilor pe care ar dori să le vadă pierzând. De asemenea, pariorii serioși nu mizează niciodată pe selecții care țin exclusiv de noroc, cum ar fi „următorul aut”, „următorul fault”, „număr de goluri par/impar” sau „cine va avea lovitura de începere”. Cotele abordate nu sunt nici foarte mici (sub 1.25), dar nici mai mari de 2.00.

Pariorii care trăiesc din această activitate își deschid cont la cele mai bune case de pariuri. Concret, sunt preferate agențiile cu cele mai bune oferte sportive, cele mai mari cote și cele mai performante platforme live (multe meciuri transmise video live, actualizare rapidă a cotelor, diverse facilități).

Nu în ultimul rând, sunt apreciate casele de pariuri online în funcție de ofertele promoționale pentru clienții noi și pentru clienții deja existenți. Orice detaliu contează pentru profesioniști, indiferent că pariază live sau premeci.

You may also like

Leave a Comment