Responsive Menu
Add more content here...


Autovip şi Fan Courier au ratat calificarea la Campionatul Naţional. Campioana ACS Dia Guard râmâne singura reprezentantă a Sălajului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Campioana judeţeană a rămas singura reprezentantă a judeţului, după ce AS Autovip Dandonia şi AS Fan Courier nu au reuşit să se califice în urma participării la turneul de la Hunedoara. Vicecampioana a părăsit competiţia în optimi, fiind eliminată de echipa ce avea să câştige turneul, în timp ce la prima participare la un turneu naţional, “poştaşii rapizi” s-au oprit în faza grupelor


ACS Dia Guard continuă să domine întrecerile judeţene şi a devenit, din nou, campioana judeţeană la minifotbal. În acest an, campioanele din primele 15 judeţe care şi-au înfiinţat o Asociaţie Judeţeană s-au calificat direct la Campionatul Naţional. Aşa este şi cazul celor de la ACS Dia Guard, Sălajul fiind primul judeţ din ţară în care a luat naştere Asociaţia Judeţeană de Minifotbal. Campioana Sălajului a dominat întrecerea internă, însă, va rămâne singura reprezentantă la Campionatul Naţional, după ce AS Autovip Dandonia şi AS Fan Courier au ratat calificarea la turneul de la Hunedoara.

Vicecampioana Sălajului şi echipa care a terminat pe locul 3 au reprezentat judeţul la Superliga României, competiţie ce a reprezentat şi o posibilitate de calificare la Campionatul Naţional.

Din păcate, niciuna dintre cele două echipe sălăjene nu au reuşit asta.

Aflată la prima competiţie naţională, AS Fan Courier a avut o reprezentare bună la această competiţie, însă, emoţiile unui debut la o asemenea competiţie au copleşit “poştaşii rapizi”. Astfel, parcursul celor de la AS Fan Courier s-a oprit în faza grupelor.

Cât despre vicecampioana Sălajului, AS Autovip Dandonia, a trecut de faza grupelor, după ce s-a clasat pe locul 2 într-o grupă câştigată de CS Luceafărul Cluj şi din care au mai făcut parte ACS Dr. Browns şi FC Premier. Autovip a pierdur surprinzător cu FC Premier (ultima clasată), a făcut o remiză cu Luceafărul şi a învins Dr. Browns.

Ajunsă în optimile de finală, AS Autovip Dandonia a dat peste Borussia Hermannstadt şi a fost învinsă cu 2 – 0 de echipa sibiană. De altfel, Borussia avea să şi câştige Superliga de la Hunedoara.

Prin urmare, ACS Dia Guard va rămâne singura echipa sălăjeană calificată la Campionatul Naţional ce va avea loc la Bistriţa, în perioada 28 iunie – 2 iulie. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc azi, de la ora 19.00.

You may also like

Leave a Comment