Responsive Menu
Add more content here...


Autoland Hosu, cu un picior în play-off

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

În penultima etapă din sezonul regulat, “rechinii” au câştigat la loviturile de departajare cu Squadra Azzura. Succesul obţinut face ca Autoland Hosu să aibă prima şansă la locul 4, însă matematic, la această poziţie mai pot spera două echipe


Superliga de minifotbal se apropie de finalul sezonului regulat,  la finalul săptămânii trecute disputându-se penultima rundă. Capul de afiş în această etapă a fost confruntarea dintre Autoland Hosu şi Squadra Azzura, două echipe aflate în luptă directă pentru play-off.

Câştig de cauză au avut “rechinii”, care s-au impus la capătul unui meci disputat. Squadra Azzura a fost echipa care a început mai bine, iar după 30 de minute a condus cu 2 – 0 după reuşitele lui Ştefan Nicoară şi Daniel Supuran.

A urmat o revenire de marcă pentru Autoland Hosu, care în doar două minute a şi egalat, prin golurile marcate de Mihai Jugrestean şi Nicolae Micle.

Finalul a fost “nebun”, iar în minutul 47, Mihai Bolboacă a marcat pentru 3 – 2. După doar un minut, Paul Herman a egalat la trei, rezultat cu care s-a încheiat partida după timpul regulamentar.

La executarea loviturilor de departajare, Autoland Hosu a fost mai inspirată şi a câştigat cu 5 – 3. Rezultatul face ca echipa lui Hosu Ioan să aibă prima şansă de calificare în play-off, înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Autoland Hosu are un punct peste Hida şi cu două mai mult decât Squadra Azzura.

Mai multe detalii de la toate meciurile din Ligile de minifotbal din Sălaj, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 martie.

Squadra Azzura- Autoland Hosu 3 – 3 (1 – 0); 3 – 5 d.l.d.

Au marcat: Ştefan Nicoară (‘22), Daniel Supuran (‘30) şi Paul Herman (‘48), respectiv Mihai Jugrestean (‘31), Nicolae Micle (‘32) şi Mihai Bolboacă (‘47)

Squadra Azzura: Rareş Nicoară – Bogdan Bărnuţiu, Bogdan Ember, Paul Herman, Rareş Hossu, Sebastian Moroti, Cristian Mureşan, Ştefan Nicoară şi Daniel Supuran. Conducător: Radu Ionuţaş

Autoland Hosu: Florin Pop – Vlad Berbecar, Rareş Ciaca, Mihai Jugrestean, Kurti Eduard, Nicolae Micle, Răzvan Nicorici, Andrei Plescan, Raul Silaghi şi Mihai Bolboacă. Delegat: Ionuţ Jeler Arbitri: Flavius Seiche şi Gheorghe Ciule

You may also like

Leave a Comment