Responsive Menu
Add more content here...


Amețit de alcool, un tânăr a ațipit la volan și intrat cu mașina în gard

by Mihai POP
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Un tânăr teribilist s-a distrat toată seara, iar apoi s-a urcat la volan şi produs un accident în urma căreia el a rămas teafăr, dar a produs pagube materiale importante


Din păcate, evenimentele rutiere în care sub implicați conducători auto aflați sub influența alcoolului se înmulțesc și în județul Sălaj.

Ultimul exemplu a fost cel din trecute de pe raza municipiului Zalău, când un tânărul în vârstă de 25 de ani din comuna Năpradea s-a distrat toată noaptea, după care a urcat la volan şi  – cel mai probail – a vrut să ajungă acasă.

Afumat bine, şoferul a aţipit la un moment dat şi autoturismul pe care îl conducea a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un gard!

“În jurul orei 5.00, un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil. Testarea cu alcooltestul a avut un rezultat pozitiv”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Sălaj.

Din fericire, în urma impactului nu au rezultat victime, dar au existat pagube materiale.

Testarea cu alcooltestul a indicat un rezultat pozitiv, respectiv 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul Penal.

Un alt eveniment rutier s-a mai petrecut la Zalău, tot în zilele trecute, atunci când un şofer în vârstă de 75 de ani a accidnetat o persoane aflată pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul faptei. Vezi AICI amănunte.

You may also like

Leave a Comment