Responsive Menu
Add more content here...


Aflat pe patul unui spital din Italia, Florin Răcoare e „atacat” de o infecţie şi doctorii nu pot realiza transplantul

by Călin ONICAŞ
0 comment 12.2K views
A+A-
Reset

Diagnosticat cu leucemie, tânărul din Zalău se află la tratament în spitalul Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo, în aşteptarea unei operaţii de transplant de măduvă osoasă, care să îi dea speranţe pentru o viaţă normală. După o perioadă bună însă, Florin a făcut o infecţie, care de câteva săptămâni îşi face de cap. „Starea lui Florin din ultima vreme nu a fost foarte bună şi pentru moment transplantul nu se poate face”, anunţă Adina Călin, logodnica lui Florin Răcoare


După ce a reuşit să acopere suma de bani necesară pentru tratament şi operaţie într-un timp record, Florin Răcoare s-a internat la spitalul Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo din Italia, acolo unde doctorii i-au promis minuni.

Prima parte a şederii sale în Italia s-a desfăşurat în condiţii optime, dar undeva la finalul lunii septembrie – după a doua cură de chimioterapie – Florin a făcut o infecţie, care i-a provocat o febră foarte mare.

Pacientul din Sălaj a urmat un tratament de o săptămână cu antibiotice şi antitermice şi febra a cedat. Din păcate, deşi au trecut de atunci mai bine de trei săptămâni, tânărul nu se simte bine, iar organismul lui a dezvoltat o infecție care încă își face de cap.

În aceste condiţii, doctorii nu se pot gândi în acest moment la transplant, Florin Răcoare se ţine tare şi luptă în continuare pentru viaţa sa.

„Dragii noștri, starea lui Florin din ultima vreme nu a fost foarte bună. Din cauza imunității scăzute, organismul lui a dezvoltat o infecție care, după câteva săptămâni, încă își face de cap. Doctorii se ocupă îndeaproape de el. Pentru moment transplantul nu se poate face. Starea lui trebuie sa fie bună, altfel lucrurile s-ar complica mult mai tare. Din punct de vedere hematologic e mult mai bine, iar în următoarea perioadă, care nu poate fi definită, toate puterile se vor canaliza pe combaterea infecției. Îmi pare rău că vă scriu atât de rar, dar tot timpul sper să vă dau vești mai bune și – din păcate – în ultima vreme nu am putut. Florin se ține tare și luptă în continuare. Mulțumim pentru gândurile și rugăciunile voastre”, spune Adina Călin, logodnica lui Florin.

 

Alte materiale pe același subiect: 

Starea de sănătate a lui Florin Răcoare s-a înrăutățit

You may also like

Leave a Comment