Responsive Menu
Add more content here...


ACS Dia Guard şi-a aflat adversarii de la Campionatul Naţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 64 views
A+A-
Reset

În urma tragerii la sorţi ce a avut loc aseară la Bistriţa, campioana Sălajului a fost repartizată în Grupa G, alături de echipe din judeţele Maramureş, Sibiu şi Hunedoara


ACS Dia Guard domină de câţiva ani competiţiile judeţene de minifotbal, astfel că adevărata provocare pentru gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop o reprezintă Campionatul Naţional. Sălăjenii nu au renunţat la visul de a ajunge pe podiumul naţional. A fost extrem de aproape în 2017, când Dia Guard s-a clasat pe locul 4 pe ţară.

Însă, cu forţe proaspete şi plini de încredere, campionii judeţeni se vor deplasa în perioada 28 iunie – 1 iulie, la Bistriţa pentru ediţia din acest an a Campionatului Naţional. Cele mai bune 32 de echipe din ţară vor fi prezente la această competiţie, unele fiind calificate directe, în timp ce altele au obţinut calificarea la turneul final, graţie rezultatelor bune de la Superliga României.

Aseară, la Bistriţa, a avut loc şi tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Naţional, iar ACS Dia Guard şi-a aflat primii adversarii de la turneul final.

Campioana Sălajului a fost repartizată în Grupa G, alături de ACS Nordic Boys Baia Mare, ACS Rolectrice-IEK deva şi AFC Borussia Sibiu, cea din urmă fiind câştigătoarea Superligii României, desfăşurată la Hunedoara.

În total vor fi opt grupe, a câte patru echipe fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă va obţine calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

You may also like

Leave a Comment