Responsive Menu
Add more content here...


Accident grav cu trei victime. O femeie a rămas încarcerată

by Mihai POP
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Pompierii din Sărmășag au intervenit duminică seara la un eveniment rutier grav pe drumul național DN 1F, ce face legăturea dintre Bobota și Supuru de Sus (județul Satu Mare)


Un grav accident s-a petrecut aseară, în jurul orei 20.20, pe drumul național DN 1F, când un autoturism înmatriculat în Sălaj şi un autoturism înmatriculat în Satu Mare s-au ciocnit violent pe raza localităţii Supuru de Sus – o localitate din judeţul Satu Mare aflată la limită cu Sălajul.

“Duminică seara, pompierii de la Punctul de lucru Sărmăşag au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN 1 F, în localitatea Supuru de Sus. În urma accidentului o persoană (o femeie de 44 de ani) a fost descarcerată şi predată unui echipaj al ambulanţei SM, iar două persoane rănite au fost asistate la faţa locului de către echipajele SMURD, apoi au fost transportate ulterior la spitalul din Satu Mare”, se arată într-un comunicat emis de ISU Sălaj.

La faţa locului au ajuns pompierii din Sălaj, dar au fost echipaje de intervenţii şi din judeţul Satu Mare.

Femeia în vârstă de 44 de ani – care se pare că era soţia unuia dintre şoferi – a fost descarcerată, a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportată cu o ambulanţă la spitalul din oraşul Satu Mare.

Totodată, conducătorii celor două maşini  – un bărbat de 26 de ai şi unul de 48 de ani – au suferit răni şi au fost transportaţi tot la spitalul din Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment