Responsive Menu
Add more content here...


A furat o mașină, a provocat un accident și a părăsit locul faptei

by Mihai POP
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Un bărbat fără permis de conducere a sustras cheile unui autoturism Daewoo Matiz și a plecat într-o cursă nebună prin municipiul Zalău, în care a avariat un Audi. Făptaşul a fost prins de poliţişti şi acum riscă dosar penal pentru că a furat o maşină şi a condus fără permis


Acţiune ca în filme în zilele trecute, pe raza municipiului Zalău

Astfel, pe data de 18 septembrie, o persoană de sex masculin a sustras dintr-o locuinţă cheile unui autoturism Daewoo Matiz pe care l-a condus aproximativ 11 kilometri, de pe Strada Războieni (zona Valea Miţei) până pe Strada Torentului din municipiu.

Aici, făptaşul a avariat un autoturism Audi care era parcat regulamentar, după care s-a făcut nevăzut!

Ulterior, poliţiştii sălăjeni l-au prins, iar după primele cercetări au fost surprinşi să vadă că şoferul nărăvaş nu avea nici măcar carnet de conducere!

„Poliţiştii Biroului Rutier Zalău s-au sesizat din oficiu cu privire la o persoană de sex masculin care a sustras din locuinţa unei persoane fizice cheile unui autoturism Daewoo Matiz pe care l-a condus de pe Strada Războieni până pe Strada Torentului din municipiul Zalău, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Pe strada Torentului a avariat un autoturism marca Audi, care era parcat regulamentar, după care a plecat cu autoturismul din acel loc”, a declarat ofiţerul Florin Popiţ – şeful de cabinet al inspectorului şef  de la IPJ Sălaj – pentru Ştiri din Sălaj.

Pentru faptele sale, bărbatul riscă dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, dar şi pentru furt în scop de folosinţă.

Pe perioada cercetărilor, făptaşul se află în stare de libertate.

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment