Responsive Menu
Add more content here...


A condus fără permis şi a accidentat grav un copil

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Isprava îi aparţine unui tânăr de 28 de ani. Acesta s-a încumetat să se urce la volan, deşi nu are permis de conducere şi a accidentat grav un minor de 13 ani


Inconştienţă la volan. O problemă gravă cu care ne confruntăm în prezent. Fie că vorbim despre cei care au consumat alcool şi au tupeul să se urce la volan, fie că vorbim despre cei care deşi nu au permis de conducere, au “curajul” să conducă.

De cele mai multe ori, aceste isprave nu aduc nimic bun şi aşa a fost şi cazul pentru un tânăr de 28 de ani din Huedin.

Astfel, duminică, 24 martie, tânărul s-a urcat la volan, a condus autovehiculul pe Drumul Naţional 1 E 60, pe raza localităţii Huedin şi conform poliţiştilor, în urma unui viraj neregulamentar, ar fi produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui copil de 13 din judeţul Sălaj.

Speriat de cele întâmplate, tânărul a fugit de la locul accidentului, însă a fost identificat şi reţinut de poliţişti la scurt timp.

Mai mult, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul de 28 de ani nu deţine permis de conducere…

Poliţitşii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui vehicul fără permis.

Tânărul se poate alege cu ani buni după gratii…

You may also like

Leave a Comment