Responsive Menu
Add more content here...


Maşină de poliţie lovită de un BMW în Zalău!

by Cristian MOLDOVAN
1 comment 134 views
A+A-
Reset

 


Un şofer din Satu Mare a accidentat autovehiculul poliţiştilor din cauza neatenţiei în momentul schimbării direcţiei de mers


 

 

 
Accidente se tot întâmplă din păcate pe şoselele sălăjene, dar nu numai. Totuşi, sunt mai puţine cazurile în care o maşină de poliţie este implicată în accident. Un asemenea caz nefericit s-a petrecut miercuri chiar pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău. 

În jurul  orei 14, un autovehicul aparţinând poliţiei comunitare, care cirucla regulamentar, a fost acroşat de un autoturism, marca BMW, condus de un tânăr din Satu Mare. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani a încercat să schimbe direcţia de mers, însă a uitat cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci când efectuezi o asemenea manevră  – nu s-a asigurat. Moment în care a intrat cu maşina în autospeciala poliţiei.

 
În urma impactului, nimeni nu a fost rănit, iar accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Ambii şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. În urma acestei „năzbâtii”, şoferul din Satu Mare s-a ales cu o amendă de 750 de lei.
 
 

You may also like

1 comment

BoticaÈ™ CodruÈ› 9 November 2016 - 19:42

Întâmplă*

Reply

Leave a Comment