Responsive Menu
Add more content here...


Jurnalistă din Sălaj, găsită fără răsuflare în casa părintească

by SURDUCAN Lavinia
1 comment 57 views
A+A-
Reset

 


 Andreea Pocol s-a stins din viaţă, la vârsta de numai 36 de ani în satul natal, Şimişna

 
 
 
Lumea presei este zguduită de primirea unei asemenea veşti tragice! Andreea, jurnalistă cu experienţă şi cu o carieră în plină ascensiune a fost găsită decedată de către părinţii ei, duminică dimineaţa.
 
 
Fosta jurnalistă a lucrat la televiziunea Axa Tv din Baia Mare, dar şi la Radio Transilvania, tot în Baia Mare, la reporter virtual.ro, dar şi la postul de televiziune Someş din Dej. A colaborat la Realitatea TV, la postul de televiziune Transilvania din Cluj şi la mai multe ziare din oraşul de la poalele Feleacului. 
 
 
Motivele decesului sunt încă un mister. Se pare că în dimineaţa zilei de duminică, Andreea ar fi acuzat o stare de rău şi s-ar fi întins în pat pentru a-şi reveni. Membrii familiei sunt cei care au constatat trecerea în nefiinţă a tinerei jurnaliste în momentul în care au venit să vadă cum se mai simte.
 
Cauza exactă a decesului va fi stabilită de medical legist.
 
Decesul Andreei, a stârnit reacţii şi păreri de rău şi în presa centrală astfel că Laurenţiu Ciocăzanu, fost redactor şef la Adevărul,a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a acesteia dar povesteşte cum a şi cunoscut-o:
 
„Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută. În urmă cu aproape doi, am descoperit în Andreea dorinţa nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deşi n-am reuşit să-i ofer un job aşa cum îmi doream şi îşi dorea. Dar am simţit că e atât de îndrăgostită de jurnalism încât am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună. A preferat să aştepte vremuri mai bune. A devenit corespondentă din zona Sălajului său natal, a publicat zeci şi sute de articole, a intervievat diverşi oameni politici de peste tot. Andreea, n-o să uit niciodată credinţa ta în virtuţile acestei meserii nobile pe care nici măcar n-ai apucat s-o practici cât timp ţi-ai fi dorit, ne-ai părăsit la doar 35 de ani”.
 
Andreea Pocol va fi condusă pe ultimul drum azi, 26 ianuarie în satul său natal Şimişna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You may also like

1 comment

Speranta 27 January 2016 - 13:33

S-a facut un inger!

Reply

Leave a Comment