Responsive Menu
Add more content here...


Dosar penal pentru un şofer după ce a refuzat testarea cu alcooltestul, dar şi prelevarea de monstre biologice

by
0 comment 122 views
A+A-
Reset

La ieşirea din municipiul Zalău, un bărbat de 44 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în şanţ. Conducătorul auto a mai avut probleme asemănătoare şi în luna octombrie a anului 2016


Sâmbătă, 7 ianuarie, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1F (la ieşire din municipiul Zalău), pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.

Bărbatul a refuzat testarea cu alcooltestul dar şi prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier, s-a stabilit faptul că şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea anulării, tot pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală, în luna octombrie 2016. 

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru refuz ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis a fost retras sau anulat, fapte prevăzute de Codul Penal.

 

You may also like

Leave a Comment