Responsive Menu
Add more content here...


A apărut cartea “Pe bicicletă, din Sălaj, în Alpii Dinarici şi coasta Adriaticii”

by
1 comment 211 views
A+A-
Reset

După ce o aventură de 23 de zile, în care a străbătut aproximativ 1.500 de kilometri pe bicicletă, Călin Pavel – colegul nostru din presa sălăjeană, care este şi unul dintre colaboratorii ziarului nostru – a finalizat acest proiect îndrăzneţ prin publicarea unei cărţi în paginile căreia cititorii vor putea vedea imagini şi impresii (revizuite) ale fiecărei etape ale expediţiei, publicate ”la cald” sub forma unui jurnal de călătorie


 

De curând, a apărut cartea "Pe bicicletă, din Sălaj, în Alpii Dinarici şi coasta Adriaticii”, editura Rotipo Iaşi, semnată de Călin Pavăl. Lucrarea vine ca o finalitate a proiectului cu acelaşi nume, proiect al publicaţiei Sălajul pur şi simplu, concretizat prin cele 23 de zile ale expediţiei pe bicicletă, în timpul căreia au fost parcurşi în jur de 1.500 de kilometri prin Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina şi Croaţia, toate acestea fiind făcute exclusiv prin eforturile proprii ale celor implicaţi, fără niciun fel de suport logistic ori financiar.
 

Cartea cuprinde în paginile sale imagini şi impresii (revizuite) ale fiecărei etape ale expediţiei, şi publicate, ”la cald”, sub forma unui jurnal de călătorie, pe site-ul publicaţiei  Sălajul pur şi simplu.

”Am plecat în călătoria asta de dragul aventurii, ca de fiecare dată când mi-am pus rucsacul în spate şi am plecat în lume. O lume pe care am început să o descopăr întâi acasă, în judeţul Sălaj, aici unde, de mulţi ani încoace, am pus în practică proiectul Descoperim Sălajul, un proiect menit a scoate la lumină locurile frumoase ale zonei. Capitolele de faţă au fost scrise la miezul nopţii în aproape fiecare noapte a călătoriei, un fel de jurnal live de aventură. Pentru a-i face pe cititorii publicaţiei Sălajul pur şi simplu, acolo unde au apărut materialele scrise, să poată să ţină pasul cu noi, să poată să descopere, şi ei, locurile prin care am trecut noi, cei implicaţi direct în aventura asta, devenind, astfel, prietenii noştri de călătorie”. Autorul
 

Cartea poate fi achiziţionată online, pentru suma de 25 lei, trimiţând comanda la e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com

You may also like

1 comment

zoom 12 November 2016 - 0:15

Caline te crezi mare star, nu mai stii sa dai un “buna ziua” de cand ai devenit “jurnalist”. Ti-as fi cumparat cartea insa n-am s-o fac din cauza caracterului tau care lasa mult de dorit.

Reply

Leave a Comment